CATAL└ | CASTELLANO

El web del llibre electr˛nic

Cercador de llibres
Autor   TÝtol   ISBN  
Qui sˇm?
Sˇm uns inquiets lectors, que amb tota la ilĚlusiˇ volem crear i mantenir un lloc web amb una extensa biblioteca, que sigui interessant per a tota classe de lectors.

Volem que la cultura literÓria pugui arribar tot aquell que s'interessi per ella. Per aix˛, potenciarem els llibres sense drets d'autor, dins la xarxa es poden trobar tots aquests llibres perˇ volem un lloc Ógil on tenir-los agrupats i poder oferir informaciˇ sobre ells i els seus autors.

No volem deixar de banda els llibres amb copyrights i les novetats literÓries que ens puguin oferir els escriptors, i juntament amb les seves editorials de les quals esperem una estreta i sincera colĚlaboraciˇ.Volem poder oferir als lectors un lloc de confianša, on poder trobar unificats els catalegs digitalitzats de diverses editorials.

Tot dins del marc legal i respectant sempre els drets d'autor de les obres. Amb la finalitat de potenciar les descÓrregues legals.

Volem que els usuaris puguin expressar les seves idees, gustos, sugerŔncies i fins hi tot que puguin deixar a l'abast de tothom els seus escrits, tant sigui una poesia, un petit conte o el que vulguin. Dins dels limits legals i sobretot etics. Per aix˛ tots aquests documents haurÓn de ser validats pels administradors de Buscollibre.

Des de la humilitat d'uns inquiets lectors esperem que s'hi trobin comodes. GrÓcies i participin.

Buscollibre
Contacte  |  Avis legal  |  Copyright Buscollibre.com